fredag 19. desember 2008

snart jul!!

.........................................................................................................................................................................


nå var det visst på tide med litt oppdateringer! dagene flyr avgårde, og det er bare fem dager til jul. Tenker med gru og redsel på den o store julehandelen som blir i morgen... siste lørdag før jul, gleder du deg like mye som meg synnøve??

måtte slenge ut noen bilder fra "juleweekend" hos Brynhild. begynner å bli en stund siden, men bedre seint enn aldri... takk for ei kjempekoselig helg(:

på grunn av klumpen jeg måtte grave ut fra halsen, har jeg gått hjemme og dingla en stund... men denne uka kunne jeg begynne å jobbe igjen, kjempegøy å treffe ungene igjen! anbefaler alle å jobbe i barnehage! det er fantastisk! bare så det er sagt(;

ellers har jeg ikke så mye julebakst å skrøyte av, men pepperkakene på ica er kjempegode! de 7 (eller er det 17..?..) sortene tar vi til neste jul...(:

og sist men ikke minst: jeg har klart det som ingen andre klarer: jeg drepte julestjernen min... den ser i alle fall temmelig vissen ut. plantene mine bare syter og klager, enten er det for lite vann, eller så er det for mye vann.... tror jeg bør ønske meg plastikkblomster til jul!

siden jeg ikke har skrevet et eneste julekort denne julen, så vil jeg nytte anledningen til å ønske alle sammen en RIKTIG GOD JUL, og GODT NYTTÅR!

"Fra krybben til korset gikk veien for deg,
slik åpnet du porten til himlen for meg.
Velsign oss,vær med oss, gi lys på vår vei,
så alle kan samles i himlen hos deg!"

(En krybbe var vuggen, vers 3)

GOD JUL(:

4 kommentarer:

Sondre Olsen sa...

som en god kristen må du bake 70 ganger 7 kakeslag...;)

Briten sa...

fillen sondre, det skulle du sagt litt før... nå har eg nemlig bakt 144 000....

Sveinung og Helga sa...

GOOOOD jul Briten! Håpa eg får sjå deg meir i det nye året:) Du e meg ein fin ein;)
Helgis

Briten sa...

heeei helgis(: det håpe eg og, alfor lenge siden nå!!

go jul(: