søndag 25. november 2007

dramatisk varmeutviklingetter 14 dager her i den nye bingen min, kom endelig løsningen på gåten; hvorfor så varmt på badet?

da jeg flyttet inn, var det kaldt som i en kjøledisk, og det var med sunn fornuft og kjapp hjerne at jeg slo på varmen.
men; på badet tok det rett å slett helt av. jeg hadde skrudd bryteren for "varmekabel" på bare 1, men måtte snart skru den helt av... likevel satt jeg etter et par døgn med en sydhavsøy av et bad. svett og gru tenkte jeg, da jeg brant meg på badegolvet. her er mosen full av ugler. eller golvet fullt av varmekabler..?

ikke visste jeg, men forvirringen steg jo noe sinnsykt da jeg plutseli sto med iskaldt vann i dusjen. hvilken syk bolig hadde jeg flyttet inn i?!?

hva var galt? hvorfor det kalde vannet? og hvorfor tropevarme på badet??

selvfølgelig, svaret er jo innlysende... det tok meg bare 14 dager å hjelp fra min glupe svoger å finne det ut: bryterene er feil. altså: bryter for varmtvannsbereder er egentli for varmekabel og omvent....

nå opplever jeg en langt bedre hverdag, og livskvaliteten har steget flere hakk. takk å lov å halleluja for kaldt bad og varmt vann....

5 kommentarer:

Anonym sa...

jippi nytt innlegg.det glede min eksamenslesingskvardag....det va et langt ord det. du har det kje lett....mange ting som må komma på plass.men nå e det kje verst at varmen e på plass der den ska ver=)foresten nyttårsplana har du det?

Briten sa...

off, du får ha lykke te me eggsamen ia... stakkars kreg...

ingen nyttårsplaner så langt, ska me finna på noge?

Anonym sa...

sykt klar for det=)du har kje lyst te å komma herøve denne veien?vett kje hilt ka som skjer ennå,men det e jaffal snakk om å leia ei hytta....men me får se på det.me må jaffal finna på noge. va det 27 desember det va fest sjå deg?=)me tenkte oss te sandnes i romjulå jaffal,så får me se kor me ende opp på nyttår=)snakkes

Anonym sa...

Du e morsomme du!! Eg ser føre meg koss du har gravd deg i håve for å finna ut av mysteriet;)Lenge si nå!! Må treffas snart!! Eg e eksamenstid men itte d e eg beinklar! Ska du i salem på lørdag??Då snakkes me der jafall!!

Briten sa...

ia: det e 27 ja, jippi!!! ska prøva å få meg fri dn 28, så kan me festa villt å sakligt på hinna!
nyttår ja, eg e me på hyttetur å whatever ju vil!(;

annonym: ska kje i salem på lørdag, ska te helgøy(; men e me next time!!