onsdag 3. september 2008

kumm baj yaa my lord.....
katastrofe!!

glansbildet av afrika begynner å falle i grus...
har måttet svelge opptil flere harde fakta den siste tiden, og rett og slett blitt tvunget til å akseptere at det ikke lenger er stråhytter, bildekksko og vannkrukker på hodet, bak hvert et afrikansk hjørne.

men dette tar kaka!! snø?? hagl??

synnøve og kari; hvor er det blitt av gode gamle AFRIKA?

6 kommentarer:

kari sa...

Dette e hardt for meg å svelge! Eg trodde Kenya va landet der eg aldri trengte å se snø, men eg tar tydeligvis feil. Eg tror eg må ta egenmelding 2 dager nå for å komme meg på topp igjen. Og eg må nok revurdere heile Kenya-turen min. November e jo vinter, så da blir det heilt sikkert snø der igjen. Og eg blir heller i Norge, enn å ta med meg boblejakka te Kenya!!!!!

Briten sa...

boblejakke i kenya, forstår godt at dette ble et sjokk for deg kari. afrika er ikke som det en gang var. du får ta med deg en oppblåsbar varmeovn, og gjøre det beste ut av den håpløse situasjonen.

nb: tar du med en snøball hjem til norge?

Anonym sa...

snøballkrig i afrika må jo verr drømmen...:)

Briten sa...

me har jo kje så masse snø å skrøyda av her i norge, så det e jo fint at afrikanerane får sleppa seg litt laus...

elle... dåkke har vel for så vidt litt snø der oppe i tromsø då... men sånn uansett, snowball-war in afrika må jo ver ein sikker vinner på "ting jeg absolutt vil gjøre" listå di gunn....

Anonym sa...

Briten du Briten, eg blir tom for ord!:) Eg fekk meg ett sjokk eg og, men har kommet over det. Ka tid skal me ta turen ned så du får sett strå hyttene og damene som bærer vann på hode? De er der, men du ser dem ikke for bare snø på bilde.... Love

Briten sa...

må snart ta ein tur ner ja!!
eg må få sett stråhyttene, krukkedamene og afrikansk sol i all sin prakt, før det går heilt ut av moten...
nei til internett og svømmebaseng i afrika!